Egyéb

Ország boltja 2019. Minőségi díj III. helyezett

Ország boltja 2019. Minőségi díj III. helyezett

Nagy megtiszteltetésben volt részünk. Az ország boltja 2019 minőségi díj harmadik helyezettje lett a Grallu Tortadekoráció Kft. Köszönjük vásárlóinknak, hogy értékelték munkánkat. Igyekszünk a továbbiakban is kiérdemelni a bizalmat.

Az ország boltja minőségi díj verseny kizárólag valódi vásárlók értékelésén alapul. A Vásárló vásárlást követően egy kérdőívet kap, amelynek kitöltésével értékeli a bolt szolgáltatásait, a rendelés, valamint a kézbesítés menetét.

A Minőségi díjért való verseny nyertese az, aki a kérdőívek alapján a legmagasabb pontszámot kapja.

Évente nagyon sok webshop indul a megtisztelő címért, hiszen ez egyfajta bizalmat is nyújt a vásárlók felé. A boltok kategóriákra vannak osztva, és azon belül lehetséges elnyerni a kitüntető címet.

Hosszú évek óta dolgozunk azon, hogy a vásárlóink mindennel elégedettek legyenek. Minél gyorsabban és pontosabban tudjuk a kiválasztott termékeket eljuttatni hozzájuk, amennyiben szükséges, tanácsot is tudjunk adni a vásárlás előtt. Továbbra is ez a célunk, ezért dolgozunk Önökért.

Létrehoztunk egy zárt Facebook csoportot, ahol szeretnénk egy olyan közösséget összehozni, akik bátran tapasztalatot, vagy akár recepteket cserélhetnek, megoszthatják egymással elkészült műveiket.

Továbbá célunk ennek a blog oldalnak a fejlesztése, folyamatos új tartalommal való megtöltése is, hogy mindenki tudjon tanulni, fejlődni, ötletet meríteni a receptekből, technikákból, a különböző eszközök használatával kapcsolatban segítséget kapjon, vagy esetleg a kisokosból megtudjon fontosabb felhasználási lehetőségeket az alapanyagokkal kapcsolatban.

Facebooktwitterpinterestmail

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük